Viesparilor Street , nr. 19, 2nd floor, 2nd district, Bucharest, Romania +4 021 312 62 10 +4 031 405 02 75 office@cnrr.ro National Romanian Council for Refugees

Redirecţionează 2% către CNRR!

Ce este 2%?

În conformitate cu OPANAF nr. 50/11.01.2019, orice contribuabil român poate alege să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului financiar curent către un ONG (procentajul de 3.5% nu este aplicabil în cazul CNRR, întrucât nu oferim servicii sociale acreditate).
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată. În cazul în care nu donezi cei 2%, aceşti bani rămân statului român. Pe tine nu te costă nimic în plus, însă pentru noi orice contribuţie este importantă.
Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

  1. 1. Descarci Formularul 230.
  2. 2. Completezi formularul. Pentru a uşura procesul, formularul este precompletat cu datele de identificare ale CNRR. Tot ce trebuie să faci este să adaugi şi datele tale personale (cu majuscule). Nu trebuie să completezi secţiunea „sumă” – aceasta urmează a fi calculată de către organele fiscale.
  3. 3. Dacă susţii mai multe ONG-uri, alături de formularul 230 trebuie să completezi câte o Anexă (pagina 2 a PDF-ului) pentru fiecare alt ONG.
Pentru a depune formularul completat, ai următoarele opţiuni:
  1. 1. Îl depui personal în 2 exemplare la sediul ANAF de care aparţii. Lista completă a circumscripţiilor ANAF este disponibilă aici.
  2. 2. Printezi 1 exemplar şi îl trimiţi prin poştă cu confirmare de primire la sediul ANAF de care aparţii. Lista completă a circumscripţiilor ANAF este disponibilă aici.
În ultimă instanţă, un voluntar CNRR poate prelua formularul 230 de la tine şi îl poate depune la ANAF, pe baza unui borderou predare-primire. Ne poţi contacta la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la tel. +4 021 312 62 10 .
ATENŢIE: Termenul limită de depunere a formularelor este 15 martie.
Îţi mulţumim!
facebook_page_plugin